Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα προς όλες τις μανάδες!

«Και κράνος να φορούσε δε θα σωνόταν το παιδί μου»

Λίγες μέρες μετά την τραγική απώλεια του γιου της, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν αυθόρμητος, μπήκε να παίξει και νομίζω αυτό φάνηκε, οι κινήσεις του και οι πράξεις του ήταν ανάλογα με το πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν προσποιητός σε καμία φάση της ζωής του. Φαινόταν, καταρχήν, ότι είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα, απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση, αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή» είπε για τη συμμετοχή του γιου της στο «Power of Love».

Το δημόσιο ξέσπασμα του αδελφού του Πάνου Ζάρλα λίγο μετά την κηδεία

Πάνος Ζάρλας: Η ανάρτηση συμπαίκτριάς του - «Αλκοόλ και ρόδα= θάνατος»

Τι συνέβη όμως λίγη πριν το μοιραίο τροχαίο; «Εκείνο το βράδυ, μέχρι τις 12 γιορτάσαμε τα γενέθλιά του με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε έτσι για να πάει να βρει φίλους του, που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2:30 που έγινε το συμβάν. Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του».

Η μητέρα του απάντησε και για το γεγονός ότι ο 28χρονος δε φορούσε κράνος: «Είχα την εντύπωση ότι φόραγε κράνος, δυστυχώς δεν φόραγε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, γιατί πάντα κυκλοφορούσε με το κράνος. Να σας πω όμως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε και η σύγκρουση ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με κράνος. Αυτό μου το επιβεβαίωσαν και από την τροχαία».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βγει μια βόλτα με την αγάπη του, δηλαδή την ίδια, ενώ έδωσε και τη δική της σπαρακτική συμβουλή σε όλες τις μαμάδες: «Θα πω κάτι άλλο στις μανάδες, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε είναι η τελευταία αγκαλιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top