Η αποκάλυψη της Άβας Γαλανοπούλου για τον Ρήγα: «Δεν τον λένε Αλέξανδρο!»

Μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της

Μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα λόγω μίας περιπέτειας με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταχράστηκε ένα μεγάλο μέρος των οικονομιών της. Η ηθοποιός μόλις το ανακάλυψε κατέφυγε στη δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα ο πρώην της να καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκισης και να καταβάλει άμεσα το ποσό των 250.000 ευρώ.

«Η δικαστική διαμάχη έχει μπει σε έναν δρόμο και βγήκα αληθινή που είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου, φυσικά! Δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση, αλλά έχουν γίνει τα δέοντα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία:. «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους αλλά κάποιοι μπορεί να έχουν ανησυχήσει. Η αλήθεια είναι ότι έχασα κάποια κιλά ξαφνικά. Όμως, τα έχω αφήσει όλα πίσω. Έχω γυρίσει σελίδα πια».

Αυτό όμως που ακούσαμε πρώτη φορά ήταν το πραγματικό όνομα του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, Αλέξανδρου Ρήγα. Η Άβα Γαλανοπούλου είπε:

«Εγώ μπήκα στη Φιλοσοφική αρχικά. Εκεί είχαν την τύχη να γνωρίσω δύο παιδιά, τον Γιώργο Ρήγα που μετά έγινε… Αλέξανδρος Ρήγας, το άλλαξε. Τότε ήταν της μόδας τα ονόματα Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος… Άσε τι τραβήξαμε για να φτάσω να τον πω Αλέξανδρο, μας έβριζε και μένα και τον Θοδωρή Πετρόπουλο. Κάναμε πολύ παρέα εμείς οι τρεις. Αυτοί οι δύο με ώθησαν να μπω στη δραματική σχολή».

Όσο για τον πραγματικό λόγο που κόπηκε το σήριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έγινε το μεγάλο μπαμ με το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” που την παραδώσαμε τελικά και ησυχάσαμε. Δεν θα το σχολιάσω καθόλου αυτό. Έχουν ειπωθεί διάφορα, αλλά η πλήρης αλήθεια δεν έχει ειπωθεί ούτε και θα πω. Την πλήρη δεν την ξέρετε. Δεν είναι μόνο αυτό με τη Χρύσα Ρώπα, αλλά δε θέλω να μιλήσω, γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Είναι και άλλα θέματα πολλά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top