Σπυριδούλα - Απόστολος: Πώς από ανταγωνιστές έγιναν ζευγάρι!

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της

Μπορεί να μην κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά κατάφερε να είναι η πρώτη γυναίκα που έφτασε μέχρι τον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία όπως είχαν πει και μέσα στο παιχνίδι οι συμπαίκτες της δε σταματά να μιλά. Η 26χρονη παίκτρια, το μεσημέρι της Τρίτης, μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία με τον σύντροφό της, Απόστολο.

H Σπυριδούλα απάντησε για την απουσία του συντρόφου της από τον τελικό!

Τα μασάει η Σπυριδούλα για τον γάμο!Η μυστηριώδης απουσία του συντρόφου της

«Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Με τον σύντροφό μου ήμασταν ανταγωνιστές. Έτσι γνωριστήκαμε. Πήγαμε εμείς για τσίπουρο, εγώ τον είδα. Μετά βρεθήκαμε σε μια γειτονιά και μου λέει “εγώ δουλεύω σε αυτό το μαγαζί”, του λέω “εγώ στο άλλο”. Έτσι γνωριστήκαμε», είπε η ίδια.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη- Απόστολος Γερμανής

Βέβαια, δεν είναι ένα γεγονός που της κάνει εντύπωση, αφού και οι γονείς της μετά τον χωρισμό τους, άνοιξαν δύο διαφορετικά μαγαζιά που στο ένα δούλευε εκείνη και στο άλλο ο αδερφός της.

«Οι γονείς μου έκλεισαν το τσιπουράδικο που είχαμε γιατί χώρισαν. Δεν πήγαινε άλλο το συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά άνοιξε η μαμά μου άλλο και ο μπαμπάς μου άλλο. Στου μπαμπά μου δούλευε ο αδερφός μου», πρόσθεσε η Σπυριδούλα.

Τα κακά μηνύματα που δέχτηκε στα social media

Η Σπυριδούλα είναι η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του φετινού MasterChef. Μάλιστα, μετά τον τελικό αυτό που της έκανε φοβερή εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δέχτηκε πάρα πολύ κακά μηνύματα στα social media.

«Έβλεπα και εγώ πέρσι το παιχνίδι και μπορεί να είχα νευριάσει με κάποιον. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να στείλω μήνυμα και να τον βρίσω. Ειδικά για θέματα υγείας», δήλωσε η φιναλίστ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top