Μανώλης Σαρρής: Με ποιον αρχηγό κόμματος φωτογραφήθηκε;

Ο νικητής του MasterChef μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια

Ο νικητής του MasterChef, Μανώλης Σαρρής

Πραγματική έκπληξη ήταν η φωτογραφία του Μανώλη Σαρρή με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα! Ο νικητής του MasterChef πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, στην είσοδο του στούντιο του Star.

Μανώλης Σαρρής: Όλα όσα δε ξέρουμε για τον νικητή του MasterChef 3!

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και στη συνέχεια η κ. Γεννηματά ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μία απρόσμενη συνάντηση.Με τον νικητή του Master Chef, Μανώλη Σαρρή λίγο πριν την είσοδο στο studio του STAR για τη συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη».


Τι σκέφτεται να κάνει ο Μανώλης μετά το τέλος του MasterChef;

Ο 27χρονος μάγειρας, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, μιας και είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Πολλοί θα πίστευαν ότι ο Μανώλης θα ήθελε να βρεθεί στην τηλεόρασ,  κάνοντας μια μαγειρική εκπομπή ή ότι θα ήθελε να μαγειρεύει για παράδειγμα σε μια πρωινή εκπομπή.

Ο ίδιος απάντησε ότι η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά του και το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί σε μία μεγάλη κουζίνα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top