Ο Μανώλης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef!

Κέρδισε τα 50.000 ευρώ

Η αγωνία όλων χτύπησε κόκκινο στον μεγάλο τελικό του MasterChef και τελικά ο μεγάλος νικητής είναι ο Μανώλης Σαρρής! 

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, ο Μανώλης κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και κέρδισε την πρώτη θέση αλλά και τα 50.000 ευρώ.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Τους 20 που δεν είναι όλοι εδώ αλλά τους ευχαριστώ…Τους τρεις που ήταν πάντα εδώ…Τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που δεν βλέπετε πάντα αλλά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου γιατί είναι πάντα δίπλα μου, ότι κι αν έχω κάνει με έχουν στηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος! Τους αγαπάω πάρα πολύ!» είπε συγκινημένος ο Μανώλης.

MasterChef: Αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία που τρόμαξε τους παίκτες!

Μάλιστα, ο Μανώλης ήταν ο νικητής και στο Silver Award, όπου είχε κερδίσει 10.000 ευρώ!

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του μεγάλου τελικού:

Η βαθμολογία των παικτών για το πρώτο πιάτο, (τηγανητό ρύζι με καραμελωμένες αγκινάρες μέσα σε ζωμό ρεβυθιού, με ραντίτσιο σε κόκκινο ξύδι και μαύρη τρούφα), το οποίο παρουσίασαν στους τρεις κριτές και τον σεφ Φίλιππο Χρονόπουλο ήταν η εξής:

Σπυριδούλα: 8/10

Μανώλης: 9/10

Η βαθμολογία για το πιάτο με τον μπακαλιάρο, κονφί μέσα σε ελαιόλαδο, πατάτα με ελιά και μια σάλτσα με ζωμό καρότου, τζίντζερ και λάιμ, ήταν η εξής:

Σπυριδούλα: 7/10

Μανώλης: 8/10

Η βαθμολογία για το τελευταίο πιάτο, το οποίο ήταν το γλυκό, ήταν η εξής: 

Σπυριδούλα: 7/10

Μανώλης: 9/10

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για μία ακόμη χρονιά, έκριναν τις προσπάθειες των παικτών, «τσέκαραν» τις γνώσεις και τις τεχνικές τους και είχαν τη χαρά αλλά και την αγωνία, να απολαύσουν το γευστικό αποτέλεσμα στα πιάτα τους. 

MasterChef:Η Ασημίνα στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού-Τι είπε στο star.gr

Αξιολόγησαν, κατηύθυναν, συμβούλευσαν, μοιράστηκαν μυστικά, κάποιες φορές... κατακεραύνωσαν με την κριτική τους, άλλες φορές γέλασαν με την καρδιά τους, κάποιες φορές πάλι δυσκολεύτηκαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Τα απαιτητικά πιάτα, του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου, που κλήθηκαν οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούσαν τη σημαντικότητα του σημείου, που είχαν φτάσει στον διαγωνισμό. 

Τελικά ο Μανώλης τα κατάφερε και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο αλλά και τον τίτλου του νέου Έλληνα MasterChef!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top