«Stars System»: Η Άση Μπήλιου αναλύει όλες τις πλανητικές αλλαγές

Γιατί είναι πλέον δύσκολο να κάνουμε σταθερές σχέσεις;

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 14:00, στο 17ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η Άση Μπήλιου αναλύει πώς η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο και της Αφροδίτης στον Ταύρο θα διαμορφώσουν την καθημερινότητα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού ανά δεκαήμερο.

Γιατί είναι πλέον δύσκολο να κάνουμε σταθερές σχέσεις; Η Άση Μπήλιου με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη, αναφέρονται στις πλανητικές όψεις του ωροσκοπίου μας, που δείχνουν αστάθεια στην ερωτική μας ζωή και υπονομεύουν τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων.

Δείτε όλες τις εκπομπές «Stars System»

Στη στήλη «Astrotainment» αναλύονται ο αστρολογικός χάρτη του νέου μέλους της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας, ποιες αστρολογικές όψεις επηρέασαν τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη, που έδωσαν τέλος στον γάμο τους αλλά και τι όψεις θα έχει την ημέρα, που θα τελεστεί ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια. Επιπρόσθετα, πώς θα είναι οι πλανητικές όψεις την ημέρα, που θα ανέβουν στο stage της Eurovision η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα και αν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Κύπρου ευνοούνται.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top