Καινούργιου: Έδωσε εντολή να απολύσουν δημοσιογράφο από την εκπομπή της

Έξαλλη η παρουσιάστρια με συνεργάτη της!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της περασμένης Τρίτης με την παρουσιάστρια να χάνει την ψυχραιμία της

Τα «πήρε στο κρανίο» η Κατερίνα Καινούργιου και με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από δική της εντολή απολύθηκε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης από το Open, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Καράλη, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη όταν προβλήθηκε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο Open, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Ciao, που έγραφε: «Βόμβα στην οικογένεια Παναγόπουλου έβαλε ο γιος. Βέτο από την εφοπλίστρια για την Καινούργιου. «Μην τολμήσεις και την φέρεις σπίτι μου». 

Το συγκεκριμένο βίντεο που είχε επιμεληθεί ο Παναγιώτης Κουνιάκης με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, έπαιξε για το κεντρικό θέμα του Ciao, που έγραφε για την σχέση του Κικίλια με την Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια είδε στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου το θέμα που πρωταγωνιστούσε, έγινε έξαλλη και με συνοπτικές διαδικασίες απολύθηκε ο Κουνιάκης, σύμφωνα με την εκπομπή. 

Ποιος είναι ο Φίλιππος Παναγόπουλος 
Δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ερωτευμένη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο. Πρόκειται για τον 29χρονο εγγονό του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top