Σπυριδούλα από MasterChef:O εθισμός, τα μαγειρικά πειράματα και ο γάμος!

«Μου κρατούσε για έκπληξη ότι θα πάει στο "MasterChef"!»είπε ο πατέρας της

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού MasterChef. Μπορεί να τη βλέπουμε τους τελευταίους μήνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δε γνωρίζουμε πολλά για εκείνη και την οικογένειά της.

Ο πατέρας  της Σπυριδούλας, μίλησε στο περιοδικό YouWeekly, για την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε την κόρη του στην τηλεόραση, αλλά και για τη γνωριμία με τον μέλλοντα γαμπρό του.

«Ήταν από μικρή εθισμένη με την κουζίνα. Ήταν ο χώρος που μεγάλωνε». Ένα ήσυχο παιδί σε γενικές γραμμές, με δημιουργικές ανησυχίες ωστόσο, έκανε τα πρώτα της μαγειρικά πειράματα από μικρή. «Είχε πάντα ανησυχίες και της άρεσε να δημιουργεί. Είναι πολύ εργατική», λέει ο κύριος Λευτέρης δίχως να μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια για την κόρη του.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Η Σπυριδούλα από μικρή ήθελε να γίνει σεφ αλλά και αεροσυνοδός. Τελικά, η νεαρή παίκτρια επέλεξε να φορέσει την ποδιά της μαγειρικής και τώρα πια ονειρεύεται να γίνει η πρώτη Ελληνίδα σεφ.

Ακολούθησε αυτόν τον δρόμο, πήγε σε σχολή και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο, ενώ εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται στον χώρο της εστίασης σαν επαγγελματίας. «Ήμουν πάντα σίγουρος για εκείνη, αν και ποτέ δεν ανησύχησα για κανένα μου παιδί. Έχει βρει τον δρόμο της, ό,τι μου έλεγε από μικρή το έχει καταφέρει. Το όνειρό της πιστεύω ότι πηγαίνει σε καλό δρόμο», λέει ο Λευτέρης Καραμπουτάκης για την κόρη του.

«Μου κρατούσε για έκπληξη ότι θα πάει στο "MasterChef"!»

Μπορεί η Σπυριδούλα να έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και τους εμπιστεύεται, αλλά όπως λέει ο πατέρας της μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήξερε ότι η κόρη του θα έπαιρνε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.
 «Το έμαθα τη μέρα που μπήκε, μου το κρατούσε για έκπληξη», λέει χαρακτηριστικά εκείνος και συμπληρώνει: «Από τη μέρα που μπήκε στο σπίτι μέχρι σήμερα, έχουμε μιλήσει 2-3 φορές. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι πως είναι καλά στην υγεία της». Και παρά το γεγονός πως δεν έχουν συχνή επικοινωνία, πιστεύει στο όνειρό της και της έχει εμπιστοσύνη πιστεύοντας πως θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, όπως έχει πει η ίδια μέσα από το παιχνίδι.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη- Απόστολος Γερμανής


«Έχω υπέροχη κόρη και υπέροχο γαμπρό!»

Ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της Σπυριδούλας, αφού έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Απόστολου Γερμανή, ο οποίος στέκεται στο πλευρό της τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουνίου εκτός απροόπτου.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η Σπυριδούλα παντρεύεται και με το συγκεκριμένο άτομο. Έχω υπέροχη κόρη και υπέροχο γαμπρό. Τους λατρεύω και τους δύο, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σαν οικογένεια που η Σπυριδούλα παντρεύεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δήλωσε ο κ. Καραμπουτάκης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top