Θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ μόνο υπό έναν όρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τι ζήτησε ο παρουσιαστής;

Ανανέωσε προχθές τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Το πρωί της Παρασκευής η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής έθεσε έναν αδιαπραγμάτευτο όρο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με αυτόν, η εκπομπή «Στην υγειά μας» θα προβάλλεται μόνο το Σάββατο και το κανάλι δε θα μπορεί να αλλάξει ημέρα μετάδοσης.

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στο θέατρο

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», είπε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top