MasterChef 3: Ανατροπή στη σημερινή ψηφοφορία

Για ποιο λόγο βγήκαν τρεις υποψήφιοι;

Μία ακόμα ψηφοφορία είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef.

Η μπλε ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, ψηφίστηκε μεταξύ της. Ο Παντελής έδωσε την πρώτη του ψήφο στον Σταμάτη μιας και ήταν ο αρχηγός, αλλά και στην Εύα. Ο Χρήστος που έχει ασυλία ψήφισε την Ασημίνα και τον Σταμάτη με μαγειρικά κριτήρια.

Ο Σταμάτης ευχαρίστησε την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά, δίνοντας την αρνητική του ψήφο στην Ασημίνα και στην Εύα, αφού είναι πιο δεμένος με τα άλλα παιδιά. Μαγειρικά ψήφισε και η Εύα, δίνοντας την ψήφο της στον Τάσο και στον Σταμάτη. 

Ο Τάσος δεν ψήφισε τον Σταμάτη επειδή είναι φίλοι, ωστόσο ψήφισε την Ασημίνα και τον David. Στον αρχηγό της ομάδας έδωσε την ψήφο της η Ασημίνα, αλλά και στον φίλο του τον Τάσο. 

Λίγο ανέβηκαν οι τόνοι με την ψηφοφορία του David… Πρώτα ψήφισε τον Σταμάτη, όμως μετά από την υπόδειξη του Σωτήρη Κοντιζά ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ψήφο του, στη συνέχεια ψήφισε τον Τάσο!

MasterChef 3: Δείτε ποιον υπέδειξε ο Σταμάτης ως υποψήφιο προς αποχώρηση!

Οι κριτές μετά την ψηφοφορία τον ρώτησαν για ποιο λόγο ήθελε να αλλάξει την ψήφο του, λέγοντας ουσιαστικά ότι ήθελε να τη δώσει στην Ασημίνα.

Πέντε ψήφους πήρε ο Σταμάτης που βγήκε πρώτος υποψήφιος, όμως επειδή Ασημίνα και Τάσος ισοβάθμησαν με τρεις πόντους, θα μαγειρέψουν και οι τρεις, αφού ο αρχηγός Σταμάτης ως πρώτος υποψήφιος δεν μπορεί να επιλέξει τον αντίπαλο του!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top