Με δική της εκπομπή! Πρώην παίκτρια του «Survivor» στη θέση της Τσαβαλιά

Η Ειρήνη Κολιδά είναι η αντικαταστάτρια της ηθοποιού

Δεν πρόλαβε να κάνει πάνω από τέσσερις εκπομπές και η Έλενα Τσαβαλιά αποχώρησε από την παρουσίαση του «Μεσημεριάτικα». Έτσι σήμερα, Παρασκευή, είδαμε στο OPEN την εκπομπή, αλλά με… διαφορετική οικοδέσποινα!

Το μεσημέρι της Παρασκευής το «Μεσημεριάτικα» έκανε εκ νέου πρεμιέρα, αυτήν τη φορά με την Ειρήνη Κολιδά.

Tέλος τα «Μεσημεριάτικα» της Τσαβαλιά στο Open μετά από μία εβδομάδα

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στα Μεσημεριάτικα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που σας υποδέχομαι σήμερα από το πλατό αυτής της εκπομπής. Είμαι σίγουρη πως αυτή την εκπομπή θα την αγαπήσετε και θα σας γίνει καθημερινή, μεσημεριάτικη συνήθεια. Θα είμαστε μαζί από την συχνότητα του Open από Τρίτη μέχρι Παρασκευή.», είπε η πρώην παίκτρια του «Survivor» στην έναρξη της εκπομπής, στο ίδιο πλατό που πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τσαβαλιά υποδεχόταν τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή.

Παρότι το τρακ της γνωστής γυμνάστριας στα πρώτα λεπτά της εκπομπής ήταν φανερό, στη συνέχεια, με καλεσμένη την τραγουδίστρια Shaya, «λύθηκε» και η εκπομπή απέκτησε ενδιαφέρον. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ειρήνη Κολιδά ασχολείται με την τηλεόραση, αφού στο παρελθόν κι αμέσως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, είχε παρουσιάσει εκπομπή για το fitness στον ΣΚΑΪ.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top