«Η Δαλάκα είναι τυφλωμένη από έρωτα!» Ποια το είπε στο Survivor;

Το ξέσπασμα παίκτριας

Δεν είναι καλά τα νέα για τη μαύρη ομάδα του Survivor, με τη Melisa Emirbayer να είναι πολύ απαισιόδοξη για τη συνέχεια. 

Μάλιστα η Τουρκάλα παίκτρια αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Atakan Isiktutan, κατηγορώντας τους πως η ομάδα τους χάνει κι αυτοί χορεύουν και… χαριεντίζονται!

Χαμός με την αποκάλυψη του Βασιλικού στο «Survivor» - Ποιες κατηγόρησε! 

«Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Emre με τη Δήμητρα, ο Atakan με τη Δαλάκα. Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Emre χορεύουν, ο Atakan και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Yusuf κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Yusuf και τον Atakan» τόνισε η παίκτρια.

Στη συνέχεια τα σχόλια της πρωταθλήτριας κολύμβησης ήταν πιο σκληρά λέγοντας: «Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα. Η Sude είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Seda δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top