Γερμανού: Οι γονείς μου χώρισαν και κανείς τους δεν ήθελε να με αναλάβει

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στην Ελεονώρα Μελέτη

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι οι γονείς της, αφού χώρισαν δεν ήθελε κανείς από τους δυο να την αναλάβει. 

Η μητέρα της την έφερε στον κόσμο στην ηλικία των 20 χρόνων, ενώ δεν ήταν έτοιμη, ωστόσο ο Φρέντυ Γερμανός επέμενε, αλλά η πολύωρη εργασία του ήταν αδύνατο να του επιτρέψει την πλήρη αφοσίωση. Τελικά, την ανέλαβε η γιαγιά της, η μητέρα του πατέρα της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του Alpha στην αρχή είχε θυμό, όμως έπειτα κατόρθωσε να τα βάλει σε ισορροπία στο μυαλό της.

Όσο για την προσωπική της ζωή είπε ότι υπήρξε παρτάκιας στις προηγούμενες σχέσεις της, ενώ ανέφερε ότι τον Πέτρο Ίμβριο τον παντρεύτηκε επειδή τον ερωτεύτηκε πολύ και μετά τον αγάπησε ακόμα περισσότερο. 

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν ήθελε να τον κρατάει άλλο από τη στιγμή που εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια και εκείνη όχι!

Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αλλά όχι με σωστούς τρόπους…Στα προσωπικά μου ήμουν πολύ «παρτάκιας». Παλαιότεροι σύντροφοι μου το επεσήμαναν, κάποιοι επέμεναν στωικά, κάποιοι έφυγαν.

Όσον αφορά στη ηλικία της, η παρουσιάστρια είπε:

«Τα 50 με βρήκαν συνειδητά μόνη μου… Ή θα έπαιρνα αποφάσεις ή θα συνέχιζα να είμαι μια κακομαθημένη ενήλικη. Δουλεύοντας πολύ με τον εαυτό μου και με ψυχανάλυση, βγήκα από αυτήν την περίεργη θάλασσα αλώβητη και σε βελτιωμένη έκδοση… Δε θα το αποφύγει ποτέ κανείς (το θέμα της ηλικίας) . Άλλωστε, τι να κρύψω; Δεν την έλεγα, απλώς απέφευγα πάρα πολύ να την πω».

Για τη μη δημιουργία οικογένειας η ίδια ανέφερε:

«Το βρίσκω εγωιστικό για να μην μείνω μπακούρης να κάνω οικογένεια. Η μαμά μου μού είχε πει να κάνεις ό, τι θέλεις, με νοιάζει να μην εξαρτάσαι ποτέ από κανέναν άντρα ούτε οικονομικά, ούτε κοινωνικά, να στέκεσαι μόνη σου. Είμαι πολύ συντροφικό πλάσμα, απλώς είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τα όρια μου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top