Μια κρητικιά αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του βρετανικού MasterChef!

Τι δήλωσε η Ειρήνη Τζώρτζογλου

«Άρωμα» Ελλάδας είχε ο τελικός του βρετανικού Masterchef, αφού νικήτρια αναδείχτηκε η Ειρήνη Τζώρτζογλου με καταγωγή από την Κρήτη.

Στον τελικό κατάφεραν να φθάσουν τρεις γυναίκες. Η 61χρονη συνταξιούχος πρώην τραπεζικός υπάλληλος, Ειρήνη Τζώρτζογλου έγινε η 15η ερασιτέχνης μάγειρας που κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο, κερδίζοντας την 42χρονη Τζίλι ΜακΚορντ και την 28χρονη Ντέλια Μαρία Ασέρ, στον χθεσινό τελικό.

Μάλιστα, το πιάτο που χάρισε την πολυπόθητη νίκη στην Ειρήνη ήταν άκρως ελληνικό, καθώς ετοίμασε ριζότο με μπαρμπούνι και καλαμάρι και κονφί ντομάτας για ορεκτικό, αρνίσια παϊδάκια με δεντρολίβανο και πουρέ τραχανά για κύριο πιάτο και μπακλαβά με σύκο και πραλίνα για επιδόρπιο.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η 61χρονη νικήτρια δήλωσε συγκινημένη:  «Τρέμω. Πετάω στον αέρα. Δεν νομίζω πως τα πόδια μου ακουμπούν στο έδαφος αυτή τη στιγμή. Τι εμπειρία, δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων είμαι. Μπορώ επιτέλους να πω ότι πιστεύω σε μένα. Μπορεί να υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά αν βρεις την δύναμη να συνεχίσεις, μπορείς να πετύχεις θαύματα».

 

Ενθουσιασμένος με το πιάτο της ήταν και ο κριτής Τζον Τορόντ, ο οποίος ανέφερε: «έχει μαγεία στα δάχτυλά της και μια φωτά στο στομάχι της».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The final four travel to Hong Kong for three **incredible** challenges as part of #MasterChefUK Finals Week! 🇨🇳 Don't miss it! #MasterChefUK #BBCOne #FinalsWeek #Travel #Cooking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef UK (@masterchefuk) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing with @harr1et.whitton_x making #crispbreads to go with the #Greek#meze starter part of her GCSE exam. Go Harriet!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Tzortzoglou (@irinitzortzoglou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top