Κάθεστε; Αυτός είναι ο μισθός της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια από το καλοκαίρι θα είναι και ξενοδόχος

H ξανθιά παρουσιάστρια που κάνει εδώ και χρόνια τα μεσημέρια των Ελληνίδων πιο ευχάριστα θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποιος είναι ο μισθός που λαμβάνει κάθε μήνα η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η παρουσιάστρια αμείβεται με περίπου 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα! Καλά διάβασατε...

Ελένη Μενεγάκη: Από φέτος το καλοκαίρι και… ξενοδόχος!

Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό αφορά μόνο τις απολαβές της από το κανάλι για την εκπομπή της. Σε αυτό προστίθενται τα ποσά που λαμβάνει κάθε μήνα από τις διαφημίσεις που φέρνει στον τηλεοπτικό σταθμό και μιλάμε για …«πολλά λεφτά»!

Η «βασίλισσα της TV» δε σταματά εκεί. Κάνει επενδύσεις για να έχει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Η Ελένη έχει αποδειχθεί και εξαιρετική επιχειρηματίας, αφού έχει επενδύσει και σε διάφορα ακίνητα ανά την Ελλάδα. Φυσικά, δεν μπορούσε να μην ρίξει χρήματα στην επιχείρηση του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο, γι’ αυτό και χτίζει πέντε νέες υπερπολυτελείς κατοικίες στα Άχλα, που θα ενισχύσουν την τουριστική μονάδα της οικογένειας.
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top