Ελένη Μενεγάκη: Από φέτος το καλοκαίρι και… ξενοδόχος!

«Στρώνει» το μέλλον της εκτός τηλεόρασης

Όλα φαίνεται πως πηγαίνουν πρίμα στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, αφού έχει μία άκρως ευτυχισμένη προσωπική ζωή, ενώ φέτος η εκπομπή της πηγαίνει καλύτερα από ποτέ σε νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «YouWeekly», η «βασίλισσα της TV» σίγουρα θα παραμείνει για δύο χρόνια στον Alpha, αφού είναι σε ισχύ το συμβόλαιό της, όμως κάνει επενδύσεις για να έχει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Η Ελένη έχει αποδειχθεί και εξαιρετική επιχειρηματίας, αφού πέρα από το υψηλό κασέ της και τα έσοδα που έχει από διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, έχει επενδύσει και σε διάφορα ακίνητα ανά την Ελλάδα. Φυσικά δεν μπορούσε να μην επενδύσει στην επιχείρηση του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο, για αυτό και χτίζει πέντε νέες υπερπολυτελείς κατοικίες στα Άχλα, που θα ενισχύσουν την τουριστική μονάδα της οικογένειας.

Μάλιστα, επειδή το project είναι ιδιαίτερα μεγαλεπήβολο, η παρουσιάστρια πήρε σχετική επιχορήγηση και σύντομα πιάνει το πηλοφόρι και το μυστρί και αρχίζει τις εργασίες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top