Αντιγόνη Ψυχράμη: Περιγράφει το ατύχημα που είχε επί σκηνής

Όσα είπε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή

Αντιγόνη Ψυχράμη

Παρέμεινε νοσηλευόμενη για 3 μέρες στο ιατρικό κέντρο μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο μιούζικαλ Matilda. 

Πριν λίγους μήνες, οπως αποκάλυψε η ίδια, η Αντιγόνη Ψυχράμη γλίστρησε από τα χέρια χορευτή και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Μάλιστα, αυτός ο τραυματισμός της συνέπεσε με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Ήταν σοβαρό. Ευτυχώς δεν έγινε τόσο σοβαρή ζημιά. Είχα μια πτώση από ένα χορευτικό στο Matilda, αλλά ευτυχώς έπαθα ζημιά μόνο στα μαλακά μόρια, όχι σε κόκαλα. Απλώς τραυμάτισα τον αυχένα μου, γύρισε το κεφάλι, ήταν άσχημο το ατύχημα. Έπεσα σε κατακόρυφη στάση με το κεφάλι κάτω. Έπαθα λοίμωξη του αναπνευστικού την τρίτη μέρα και το ιγμόρειο μου, έμεινα 3 μέρες μέσα στο ιατρικό κέντρο. Δεν ξέρω αν είχαν σχέση. Ίσως έπεσε το ανοσοποιητικό και συνέβη αυτό το πράγμα, όμως ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Έκανα οστεοπαθητική, φυσικοθεραπείες. Ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά», είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να σηκώσω το παιδί. Μου είχε λείψει και πάρα πολύ γιατί ήμουν στο νοσοκομείο και δεν τον έβλεπα. Κι έλεγα στον γιατρό ότι θέλω να φύγω. Αλλά εντάξει, είχα τον Δημήτρη», ανέφερε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top