«Ή εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας ή σε σκοτώνουμε»

Ποιος δέχτηκε αυτή την απειλή;

Ένα απειλητικό τηλεφώνημα του στοίχισε την 25χρονη καριέρα του.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Τάσσιος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” το βράδυ της Τετάρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων όσα ακριβώς είχε ακούσει από την άλλη άκρη του ακουστικού του. «Αφού δεν θα 'ρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά... γιατί αν πας πουθενά θα το πληρώσεις πολύ ακριβά. Και ξέρεις ότι εγώ δεν παίζω» ήταν τα λόγια που άκουσε και πρόσθεσε: «Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, μέχρι να συνειδητοποιήσω το τι συνέβη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, άσπρισα ολόκληρος, δεν ήξερα τι να κάνω».

«’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», εξομολογήθηκε.

«Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν ξανατραγουδήσω στην Αθήνα. Η νύχτα έχει άγραφους νόμους. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου. Έπαθα σοβαρή κατάθλιψη και δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Ούτε στη γυναίκα μου δεν είπα τίποτα για να μην την τρομάξω», είπε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής για την ημέρα που του άλλαξε τη ζωή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα αυτού του τηλεφωνήματος, λέγοντας πως έπαθε κατάθλιψη που τον οδήγησε στο να μην μπορεί να βγει ούτε έξω από το σπίτι του! «Χάθηκα εντελώς από παντού, γενικά. Τα πράγματα για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα [...] Δεν έλεγα τίποτα σε κανέναν από την οικογένειά μου. Ούτε η γυναίκα μου ήξερε κάτι γιατί θα την τρόμαζα. Τα συμφέροντα κάποιου άλλου δεν τα εξυπηρέτησα εγώ και με ανάγκασαν να βγω από τη μέση. Αργότερα όμως το μετάνιωσα. Καλύτερα ας με είχαν σκοτώσει! Τα έβαλα με μένα» ανέφερε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top