Φουστάνος: Είχε ερωτική σχέση με την πεθερά της κόρης του!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο πλαστικός χειρουργός

Οι συνεντεύξεις που δίνει δεν είναι συχνές, έχουν όμως πάντα... ζουμί.

Κι αυτό φάνηκε και στην τελευταία που έδωσε ο Ανδρέας Φουστάνος στην Ελεονώρα Μελέτη! Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Τετάρτης κι αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι διατηρούσε δεσμό με τη συμπεθέρα του!

Μάλιστα, τοποθετήθηκε για την επίμαχη δήλωση που αφορούσε την προσωπική του ζωή, εξηγώντας πως το ειδύλλιο είχε εκδηλωθεί όταν εκείνος ήταν 20 ετών και αποτελούσε μια τυχαία συνάντηση την οποία ουδέποτε και απέκρυψε από την κόρη του Ιζαμπέλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την εν λόγω δήλωση την είχε κάνει στην εκπομπή του Alpha, “Happy Day”.

Μιλώντας για την μεγάλη του κόρη Ιζαμπέλα Φουστάνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για φοροδιαφυγή ύψους 2.500.000 ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εξηγώντας στην Ελεονώρα Μελέτη πως «ο έλεγχος που μού έγινε ήταν υπερβολικός. Γιατί όταν σου ζητάνε να αποδείξεις πράγματα πριν 15 χρόνια...» τονίζοντας πως γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έγιναν και τα δικαστήρια, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και να απαλλαχθεί εν τέλει από τις κατηγορίες.

Κλείνοντας πρόσθεσε πως όλες οι πρώην σύντροφοί του, ήταν πιο νέες από εκείνον, αλλά σε καμία από τθις συντρόφους του δεν κάνει επεμβάσεις, καθώς, όταν επιλέγει μια γυναίκα, του αρέσει όπως είναι. 

«Καλύτερα να αλλάξω γυναίκα, άμα είναι να την αλλάξω», είπε.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top