«Τα πήρε» η Ματθίλδη Μαγγίρα με ερώτηση της Σταματίνας

Τι τη ρώτησε και ενοχλήθηκε;

Και πάνω που όλα κυλούσαν ομαλά, κάποια δημοσιεύματα έκαναν το κλίμα ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να γίνεται τεταμένο στον αέρα του Happy Day.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσίαστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha ρώτησε την καλεσμένη της αν είναι ξανά ερωτευμένη όπως διάβασε. Στην ερώτηση αυτή της Σταματίνας, η Ματθίλδη φάνηκε ότι ενοχλήθηκε και απάντησε με πιο έντονο ύφος.

«Αυτή η κυρία που έγραψε αυτή την είδηση, εμένα δεν με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει, να επιβεβαιώσει, να είναι σίγουρη ότι όντως έτσι είναι. Δεν ξέρω πού το έμαθε, πώς το έμαθε, ποιος της τα είπε…», είπε η performer για να ρωτήσει εκ νέου η παρουσιάστρια «δεν ισχύει;».

Τότε, η Ματθίλδη είπε: «Δεν έχει σημασία αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το θέμα είναι πώς γράφεις κάτι, το οποίο δεν το ξέρεις σίγουρα»;

«Μήπως, όμως, αυτός που της το είπε το ξέρει σίγουρα; Εσύ είσαι ερωτευμένη ρε παιδί μου;», επέμεινε και τελικά η αδερφή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε την απάντησή της: «Καλύτερα, νομίζω, δεν θα μπορούσα να είμαι. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και για μένα αυτό είναι το βασικότερο. Διότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση την οποία βιώνουμε οι άνθρωποι για να αντικατοπτριστούμε σε έναν σύντροφο που έλκουμε, αναλόγως το πού βρισκόμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top