«Καφέ της χαράς»: Η Ζέτα Δούκα θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του «Πώποτα»

Η Ρένια Λουιζίδου θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά

Η Ζέτα Δούκα θα βρεθεί στο πλευρό του Χάρη Ρώμα στο «Καφέ της Χαράς». Και μάλιστα, θα πάρει (σχεδόν) τη θέση της Ρένιας Λουιζίδου, μιας και θα υποδυθεί τη νέα γυναίκα στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα, όπως αποκάλυψε στη «Στη Φωλιά των ΚουΚου» η ηθοποιός. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα, γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά…Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδο και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί», αποκάλυψε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR.

Φυσικά, δέχτηκε κι ερώτηση σχετική με το τι θα γίνει τελικά με την Ρένια Λουϊζίδου η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Το σόι σου».

«Από ότι ξέρω από τον Χάρη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δε θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε», απάντησε.

Η Ρένια Λουιζίδου δυσκολεύεται να επιστρέψει

Την ώρα που όλοι περιμένουν να την... ξαναδουν στο «Καφέ της Χαράς», η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για τη δυσκολία που έχει στο να αναλάβει και πάλι πρωταγωιστικό ρόλο ση σειρά. 

Μιας και αυτή την περίοδο μετέχει στο καστ της σειράς το «Σόι Σου» που προβάλλεται από τον Alpha, η ηθοποιός μιλώντας στο «7 Μέρες Tv» είπε ότι μάλλον δε θα την ξαναδούμε δίπλα στον Χάρη Ρώμα, τουλάχιστον όχι σε όλα τα επεισόδια. 

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δε θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το “Καφέ της Χαράς” ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το “Σόι”. Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δε θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα», είπε μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top