Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αντίδραση του γιου του όταν του έβαλε τις φωνές!

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας»

Ήρθε στη ζωή του ο γιο του και όλα άλλαξαν! Το πρόσωπο του Φώτη Σεργουλόπουλου λάμπει όταν μιλά για τον γιο του, Γιώργο που τώρα είναι πέντε ετών.

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον γιο του.  Ήταν οι δυο τους στο σπίτι και τότε εκείνος του φώναξε. Ο γιος του σοκαρίστηκε και του ζήτησε να μη φωνάζει.

«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια. Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top