Νίκος Πουρσανίδης: "Όταν έκανα τον γιο της Σωσώς στα Εγκλήματα..."

Η εξομολόγηση στην κάμερα εκπομπής

Τον γνωρίσαμε σε πολύ νεαρή ηλικία και από τότε τον είδαμε πολλές φορές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Νίκος Πουρσανίδης αν και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, πήρε την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, παίζοντας τον γιο της Σωσώς και του Αλέκου Παπαδήμα, μίλησε "Στη Φωλιά των ΚουΚου" -μεταξύ άλλων- για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που βίωνε την εποχή εκείνη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τότε ήταν μόλις 16 ετών!

«Είχα έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού παλιότερα. Όταν έκανα τον γιο της Σωσώς στα Εγκλήματα, μια σειρά που έχει ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία. Τότε ήμουν 16 χρονών», είπε.

Ο ηθοποιός που ξεχώρισε επίσης και μέσα από τη συμμετοχή του στην «Πολυκατοικία» εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό.

«Όταν κάνεις μια τέτοια μεγάλη αλλαγή η δουλειά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, το θέμα είναι η επιβίωση. Άρχισα να κάνω και άσχετες δουλειές για να μάθω καλύτερα τη γλώσσα για να βγαίνω από το σπίτι, να μη με πιάσει τρέλα. Το πρωί δούλευα σε μια αμερικάνικη παραγωγή και το βράδυ δούλευα σε ένα σινεμά και εκεί πούλαγα εισιτήρια» εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top