"Μετακομίζει" ξανά ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Αλλαγές στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Εδώ και χρόνια το Σάββατο βράδυ του ανήκει και είναι η αγαπημένη συντροφιά όσων αποφασίζουν να περάσουν την ημέρα αυτή... εντός!

Ωστόσο, το Survivor τον έκανε να αλλάξει ημέρα προβολής και να μετακομίσει... Παρασκευή. Κάτι που, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ, ήταν προσωρινό.

Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει και επίσημα στην prime time του Σαββάτου σε νέα ώρα, στις 22:00.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ.

Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις.

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top