Σάκης Ρουβάς: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο

Γιατί τον είχε στεναχωρήσει;

Ήταν υποψήφιος για 10 Όσκαρ, έφυγε τελικά με ένα, αλλά παρόλο που στο εξωτερικό -αλλά και στους περισσότερους Έλληνες- έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια, με τον Σάκη Ρουβά είναι γνώριμοι από παλιά.

Το πρωί της Τρίτης, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ζήτησε συγνώμη από τον σκηνοθέτη.

«Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία»; Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», είπε την ώρα που είχε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Λάνθιμος είχε κάνει τη σκηνοθεσία αρκετών βίντεο κλιπ. Τα περισσότερα από αυτά ήταν ιδιαίτερα και τα θυμόμαστε μέχρι σήμερα, όπως το «Θέλεις ή δεν θέλεις» και το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top