Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο έρωτας και το κασέ της...

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Για το ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Μάρκο Σεφερλή στην παράσταση "Ζητείται ψεύτης", για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και τα show στα οποία την έχουμε δει -και τις οικονομικές της απολαβές από αυτά- μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Μάλιστα, μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι δεν είναι σφόδρα ερωτευμένη, "είμαι όμως σε πολύ καλό δρόμο, έχει κάτι στο μυαλό μου".

«Η ιδέα του Σεφερλή μου φάνηκε μια πραγματικά πολύ ευφυής ιδέα. Το αν εγώ θα την έβλεπα ή δεν θα την έβλεπα, το έχω ξαναπεί, δεν θεωρώ τον εαυτό μου το μέσο κοινό. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο ο Μάρκος Σεφερλής και δικαιωματικά σε ένα θέατρο σαν κι αυτό. Αν με ρωτάς τι μου ταιριάζει εμένα περισσότερο ως ευχάριστο θέαμα, εμένα μου αρέσει ο Αλέξης πολύ. Κι εκεί όταν το πρωτοάκουσα μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν έχεις στο μυαλό σου πιο ζεν πρεμιέ και στην ταινία τον θυμάμαι ως πιο κωμικό ρόλο. Παρόλα αυτά, από ό,τι ακούω από τις πρόβες, πρέπει να ταιριάζει πολύ. Δεν τον έφερε ακριβώς ο Λαζόπουλος για να είμαι δίκαιη. Είναι αυτές οι φοβερές ιδέες που έχει ένα πρωί και λέει ότι θα ήθελα να βλέπαμε αυτόν. Σήκωσαν το τηλέφωνο και τον πήραν και είπε ναι, κουβέντιασαν και είπαν το κάνουμε, τον πήρανε τον Ζούλια, αλλά τώρα ποιος πήρε ποιον, έτσι κι αλλιώς ο Ζούλιας είναι ένας άνθρωπος της πρόκλησης», είπε αναφορικά με τους Μάρκο Σεφερλή και Αλέξη Γεωργούλη.

Όσο για τον Αντώνη Κανάκη και την επαγγελματική σχέση που τους συνδέει; «Έχω την διαχείριση της επικοινωνίας της εταιρείας Tony Productions του Αντώνη Κανάκη. Είναι ωραία, αλλά όταν πρόκειται για τον Αντώνη Κανάκη είναι δύσκολα. Ο Αντώνης Κανάκης δεν πήγε σίγουρα για τα οικονομικά στον ΣΚΑΙ. Είναι το ένστικτο ότι είναι το σωστό. Ο βασικότερος λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν τελείως ηθικός. Είναι λόγος για τον Αντώνη για να κόψει τα πάντα. Νομίζω ότι μέσα στον καιρό γιατί δεν είχαμε πολύ επαφή την περσινή χρονιά, αισθάνθηκε ότι έμεινε ξεκρέμαστος σε ότι αφορά αυτά τα οποία έλεγαν για το ρόλο που έχει στο κανάλι».

Τέλος, σχετικά με το αν έχει γεμίσει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς μετά από τις συμμετοχές της στις κριτικές επιτροπές διαφόρων show, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Ανά περιόδους μου λείπει η τηλεόραση. Λεφτά για όσα έχω κάνει μπροστά από τις κάμερες δεν έχω πάρει. Μόνο στο Epsilon. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κανένας από όσους είχαν θέση εκεί δεν έχει πάρει λεφτά. Δεδομένο. Ούτε ο Λεβέντης, ούτε ο Λάτσιος, ούτε εγώ. Ποτέ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top