Elif: Η γυναίκα του Νουρτέν θυμώνει όταν βλέπει την Ελίφ

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Ο Μουχσίν, ο άντρας που βρήκε την Ελίφ, τη ρωτάει το όνομα της αλλά όταν δεν παίρνει απάντηση συνειδητοποιεί πως το κοριτσάκι έχει χάσει τη μνήμη του. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για τον Σενόλ και του ζητάει να μην την πάει ξανά σε αυτόν. 

Ο Μουχσίν την παίρνει μαζί του στο σπίτι του. Η γυναίκα του, Νουρτέν, θυμώνει όταν βλέπει την Ελίφ και αρνείται να τη φιλοξενήσει. Ο Μουχσίν θέλει να βρει ένα όνομα στο κορίτσι και αποφασίζει να τη φωνάζει Αϊσεγκιούλ, όπως έλεγαν και την κόρη του, που πέθανε.  Η Νουρτέν του λέει πως η κόρη τους έχει πεθάνει και πρέπει επιτέλους να το αποδεχθεί και τελικά δέχεται να μείνει η Ελίφ εκεί για το βράδυ. Σχεδιάζουν να την πάνε στην αστυνομία την επόμενη μέρα. Ο Μουχσίν όμως το επόμενο πρωί πρέπει να πάει για δουλεία και η Νουρτέν του λέει πως μπορεί να πάει τη μικρή στην αστυνομία αργότερα.  Η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές στο σπίτι. 

Ο Χαλίτ φοβάται πως κάτι τρομερό έχει συμβεί στην Ελίφ. Ρωτάει τον φίλο του Ταχσίν αν την είδε αλλά και εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Όταν ο Σενόλ δεν μπορεί να βρει την Ελίφ, ζητάει από τον Χαλίτ να πουλήσει περισσότερα χαρτομάντηλα για να του φέρει περισσότερα χρήματα.  Η κατάσταση της Μελέκ είναι άσχημη και της δίνουν συνέχεια ηρεμιστικά. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει σχετικά τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι μαζί τους.  Η Μελέκ βλέπει στον ύπνο της πως η Ελίφ είναι ζωντανή και είναι μαζί με ένα ζευγάρι. Μιλάει για το όνειρό της στη Ζεϊνέπ και εκείνη προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Κενάν τοποθετεί παντού αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ και επικοινωνεί την εξαφάνισή της.  Μετά την κηδεία, ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και μιλάει με την Τουλάι. Λίγο αργότερα έρχονται ο Μουράτ με τη Φεριντέ και ο νεαρός λέει στον πατέρα του πως η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση.  Ο Μουράτ και η Φεριντέ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το εστιατόριο της Μελέκ. 

Η Μελαχάτ ενημερώνει τη Φεριντέ πως έσπασε το πόδι της και πως χρειάζεται τη βοήθειά της. Η αδιάφορη συμπεριφορά της Αρζού σε όσα τρομερά έχουν συμβεί, ενοχλεί την Κιράζ. Όταν όμως είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, η Αρζού φροντίζει να δείχνει λυπημένη. Ο Σελίμ όμως την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νετζντέτ και να γελάει λέγοντας πως ο Κενάν ψάχνει ακόμη για την Ελίφ. Η Τουγτσέ ρωτάει την Αρζού πότε θα επιστρέψει η Ελίφ και εκείνη της απαντάει πως η Ελίφ έφυγε για πάντα. Όταν η Τουγτσέ επιμένει πως θέλει να δει τη φίλη της, η Αρζού θυμώνει. Ο Γκιοκχάν, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, στον οποίο ο Βεϊσέλ χρωστούσε χρήματα, πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ. 

Ο Ερκούτ τον υποδέχεται και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Γκιοκχάν λέει στον Νετζντέτ πως άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά όταν ο Βεϊσέλ πλήρωσε ξαφνικά το χρέος του και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι, που πρέπει να γνωρίζει για τον υπάλληλό του. Ο Νετζντέτ τον ευχαριστεί για τις πληροφορίες, που του έδωσε και ταυτόχρονα διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Βεϊσέλ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top