Ελίνα Καντζά: Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης με τον DJ Rush!

Πρώτη φορά μίλησε

Μετά από 10 χρόνια σχέσης η Ελίνα Καντζά χώρισε με τον γνωστό DJ Rush και για πρώτη φορά μίλησε για αυτό στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα». 

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, αποκάλυψε, πως είναι πλέον 46 ετών και είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη από τον DJ Rush.  

Η Ελεονώρα Mελέτη την ρώτησε για το θέμα του παιδιού και για τους λόγους που δεν ήρθε αυτά τα 10 χρόνια σχέσης!

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια, και εκείνη και ο σύντροφός της, ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν πολύ τη δουλειά τους, δεν υπήρχε η πολυτέλεια για να αφήσουν τη δουλειά τους και να μεγαλώσουν ένα παιδάκι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως, στα 40 της, έκανε εξετάσεις για να δει αν μπορεί να κάνει παιδί και όλα ήταν θετικά!

Εξήγησε τους λόγους που το παιδί δεν ήρθε ποτέ, χωρίς βέβαια να αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει τώρα μανούλα με οποιονδήποτε τρόπο!

«Δεν με ζήλευε ποτέ, ήταν πάντα δίπλα μου. Έξι χρόνια τον περνάω, νομίζω μ’ αρέσει η ζωή που κάνεις με έναν μικρότερο άντρα. Δεν μου αρέσει να είμαι με μεγαλύτερο. Το Σάββατο έκλεισα τα 46 και ποτέ δεν είχα θέμα με τον γάμο, δηλαδή να πιέσω τον σύντροφό μου. Το αποφασίσαμε μαζί, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν έχουμε να θυμόμαστε τίποτα κακό, δεν μπήκαν τρίτοι άνθρωποι στη ζωή μας. Σαν άνθρωποι δεν θα χωρίσουμε ποτέ, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Του ζήτησα αρχικά λίγο χρόνο, γιατί 10 χρόνια δεν τα πετάς. Ίσως αυτή η απόφαση να αφήσω αυτή τη σχέση ήταν και το άγχος της ηλικίας μου, τα πρέπει που μου έβαζαν οι άνθρωποι γύρω μου. Χωρίσαμε γιατί ένιωσα ότι θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα, που νομίζω ότι δεν ήταν έτοιμος εκείνη τη στιγμή και δεν ήθελα να τον πιέσω» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Καντζά. 

Από τις τελευταίες εμφανίσεις του ζευγαριού λίγο πριν χωρίσει- Ιούλιος 2017

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top