Σταρόβας για Ζησάκη: «Όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν…»

Το σχόλιο στην εκπομπή «The 2Night Show»

Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Ευθύμη Ζησάκη και την αντικατάστασή του στην παράσταση Toc-Toc, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

YFSF: Η συνάντηση Σταρόβα - Ζησάκη μετά την κόντρα για το Toc - Toc

Μας μπέρδεψε  - Ο Ζησάκης κάνει πρόβες για την παράσταση που… αποχώρησε!

«Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από όσα είπε ο Ζησάκης. Η μόνη μου η διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Ο Σπυρόπουλος έκανε πάρα πολλά πράγματα. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”.

Ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως όλοι έκαναν ο,τι μπορούσαν για να...σώσουν την κατάσταση και πως είχαν δώσει στον Ευθύμη Ζησάκη, όχι μία, αλλά πολλές ευκαιρίες. 

«Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και από αδυναμία βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση, από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο Θεός και η ζωή στον Ζησάκη να τα έχουν, και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους. Ε εντάξει, πόσο; Και δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι για λύπηση. Τα έχει όλα», σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top