Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για την προσωπική ζωή του Αργυρού που ξάφνιασε!

Μετά τις φήμες χωρισμού από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έχει χυθεί πολύ μελάνι τους τελευταίους μήνες για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μπορεί οι δυο τους να μην επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, αλλά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μία να είναι μαζί και ευτυχισμένοι και από την άλλη να χωρίζουν δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι έπεσαν οριστικοί τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού και μάλιστα ήταν απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού, μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου του μοντέλου.

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της σχολίασαν την αποκάλυψη της Νανάς Ηλιοπούλου στην εκπομπή «Τι λέει;», η οποία ανέφερε ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος έμαθε από την τηλεόραση ότι η Ηλιάνα ήταν παντρεμένη και όχι από την ίδια.

Αργυρός – Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν


Η Ναταλία Γερμανού θέλησε  να κάνει και μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή μετά τις φήμες χωρισμού του από το μοντέλο.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί κι έχω την εντύπωση ότι με άλλη γυναίκα θα κατασταλάξει. Μη μου ζητήσετε να πω κάτι περισσότερο. Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Μπορεί αργότερα να μπορώ να πω κάτι περισσότερο», είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top