Ανανιάδης: Μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί μου

Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για τον ηθοποιό

Μπορεί αυτές οι ημέρες να είναι οικογενειακές για τους περισσότερους από εμάς, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Άνθιμου Ανανιάδη.

Εξαιτίας της διαμάχης που έχει με την πρώην σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί με τον γιο του, καθώς η νεαρή μητέρα δεν του το επιτρέπει.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτές τις γιορτινές ημέρες.

«Η ζωή μου όλη έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του ανθρώπου τον οποίο έχω δει από την πρώτη στιγμή. Είμαι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος και σίγουρα πιο ουσιαστικός και πιο ανθρώπινος από ποτέ», είπε ο Άνθιμος Ανανιάδης και συνέχισε: «Ως πατέρας μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί λόγω του ότι υπάρχει αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή ότι μπορεί και να μην είμαι πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.
Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Το θεωρώ εξαιρετικά άδικο και άσχημο αυτό. Ζω με αυτό και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ουσιαστικός. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην είναι καλός σύζυγος αλλά μπορεί να γίνει καλός πατέρας κι αυτό είναι πάρα πολύ ουσιαστικό σε όλα τα πλαίσια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top