Σάσα Μπάστα: Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης έχει πάρει...

H τραγουδίστρια περιμένει κοριτσάκι

Σάσα Μπάστα

Για την ώρα ακούει το χτύπο του ρολογιού που μετράει ήδη αντίστροφα μέχρι να αρχίσει να ακούει και... το κλάμα του μωρού της!

Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα, που αν και διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της δε μένει μέσα στο σπίτι, αλλά κάνει... νυχτοπερπατήματα!

Σε ένα από τα τελευταία της, το βράδυ της Τετάρτης, η τραγουδίστρια συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες και δε θα μπορούσε να μη δεχθεί ερωτήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουτσαθανα που πριν από λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Σάσας Μπάστα και πατέρας του παιδιού της

Έτσι, η Σάσα απάντησε ότι ο πολιτικός γάμος έγινε πριν από δυο περίπου μήνες, λύνοντας την απορία σε όλους όσοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πριν από σχεδόν ένα μήνα είπε ότι έχει παντρευτεί, αφού οι εν λόγω λήψεις δημοσιοποιήθηκαν μόλις τώρα.

Αλλά οι δηλώσεις της δεν τελείωσαν εδώ: η τραγουδίστρια ανέφερε πως θέλει να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ - απίστευτο!- εξομολογήθηκε ότι έχει πάρει μόλις τέσσερα κιλά.

Θα γεννούσε και δε θα το μαθαίναμε - Η Σάσα Μπάστα είναι έγκυος!

«Παίζουμε με τις ημέρες για το πότε γεννάω. Το μοναδικό μου άγχος είναι που θα με βρει. Η μικρή τρελαίνεται όταν τρώω γύρο με τζατζίκι. Έχω πάρει τέσσερα κιλά. Νιώθω λες και έχω καταπιεί μια μπάλα του μπάσκετ. Η μικρή θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου. Ειρήνη Αλεξάνδρα», είπε.

Σάσα Μπάστα: Έχω δώσει δικαιώματα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top