Θα γεννούσε και δε θα το μαθαίναμε - Η Σάσα Μπάστα είναι έγκυος!

Διανύει τον 7ο μήνα

Έμεινε έγκυος και κοντεύει σχεδόν να γεννήσει!

Όμως, έστω και τώρα έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της! Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Δημήτρη.

Όπως δήλωσε η ίδια, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμού της Κύπρου, είναι επτά μηνών έγκυος και γεννάει τον Ιανουάριο.

«Είμαι έγκυος. Δεν ξέρω από πού μαθεύτηκε. Όλα καλά, όλα ωραία. Είναι ένα θαύμα. Γεννάω μέσα Ιανουαρίου. Είμαι επτά μηνών. Προσέχω πολύ. Διατροφή, γυμναστήριο. Όχι για κάποιο λόγο. Για τη δική μου υγεία και του μωρού. Όταν παίρνεις πολλά κιλά δεν κάνει καλό ούτε στο μωρό, ούτε στη μητέρα», δήλωσε!

 

Αποκάλυψε κι ότι έχει παντρευτεί !

Δεν προλάβαμε να "χωνέψουμε" ότι είναι έγκυος και προστέθηκε σε αυτό και ο γάμος της!

Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Πρωινό".

Η τραγουδίστρια, όμως, δε μίλησε μόνο για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τον... σύζυγό της, Δημήτρη, μιας και όπως είπε στην Φαίη Σκορδά, έχει παντρευτεί - και μάλιστα δύο φορές.

«Είμαστε διπλές! Είμαι 7 μηνών έγκυος» παραδέχθηκεαποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού της.

«Τώρα που έγινε, δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Νομίζω ότι αν θες να κρατήσεις κάτι για σένα, γίνεται. Με βλέπανε έξω, αλλά δεν το ξέρανε. [...] Επειδή δούλευα και πολύ, τώρα έχω σταματήσει, κάθε μέρα διάβαζα “είναι έγκυος” και τώρα που πραγματικά είμαι δεν το πήρε κανείς χαμπάρι» είπε και συνέχισε: «Ήθελα να πάρω τον χρόνο μου για μένα. Να είναι ήρεμο όλο αυτό. Να μην με κοιτάνε στην κοιλιά και να λένε αν πάχυνα... Βέβαια ακόμα και τώρα έχω κοιλιακούς, πλάγιους δηλαδή, και είναι ακόμα πιο περίεργο».

Όσον αφορά στον σύντροφό της, είπε: «Έχουν γράψει πράγματα στο παρελθόν και τα έχουν μεγαλοποιήσει σε σχέση με το κανονικό... Είμαι με αυτό τον άνθρωπο πολύ καιρό. Όταν με ρωτούσαν αν είμαι ελεύθερη, έλεγα ότι είμαι καλά. Αποφάσισα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα, που είναι πιο σωστό. Κι εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του αυτή, οπότε γιατί να τον βάλω σε αυτή τη διαδικασία; Δεν είναι κρυφό, απλά δεν ήθελα να το τραβήξουν. Ποιος είναι, τι κάνει κλπ. Τώρα που κάναμε το παραπάνω βήμα, μπορώ να βγω και να το πω».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως παντρεύτηκαν στο Abu Dabhi – ένας γάμος που δεν ισχυει στην Ελλάδα – αλλά και λίγο αργότερα, έκαναν τον γάμο τους στη χώρα μας! 

«Παντρευτήκαμε στο Αμπου Ντάμπι, πριν λίγους μήνες. Βέβαια δεν πιάνεται στην Ελλάδα. Έγινε με το που τελείωσε το καλοκαίρι, στα γρήγορα», συμπληρώνοντας: «Κανονικά παντρευτήκαμε στην Αθήνα. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου. Όμως για το μωρό έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι. Το Ειρηνάκι έρχεται και έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι και στα χαρτιά και σε όλα κανονικά. Ειρήνη λέγεται η πεθερά μου, η μικρή θα λέγεται Ειρήνη Αλεξάνδρα. Φέτος τριανταρίσαμε κιόλας, ο Δημήτρης έγινε σαράντα. Νομίζω είναι η κατάλληλη ηλικία».

 «Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Μετά από κάποια στιγμή, ήρθε το σωστό timing και βγήκε όπως έπρεπε. Είμαι πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν δεν έκανα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο, θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα είχα κάνει στη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν να έχει γεννηθεί για να γίνει πατέρας και σύζυγος» είπε κλείνοντας.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top