Ποιος είναι ο σύζυγος της Σάσας Μπάστα και πατέρας του παιδιού της

Ακούει στο όνομα Δημήτρης Κουσαθάνας

VIDEO: Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Πρώτη δημοσίευση 8/11/18 13:26

Είχαμε χάσει τόσο τα ίχνη της, που (σχεδόν) αγνοούσαμε την "ύπαρξή" της. Πόσο μάλλον την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Σάσας Μπάστα, γεγονότα που έγιναν εξ απροόπτου γνωστά και από το στόμα της ίδιας.

Η τραγουδίστρια, μετά το χωρισμό της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Βαλεντίνο, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του συζύγου της και πατέρα του παιδιού της.

Αν και η ίδια, μιλώντας στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το ευτυχές συμβάν, δε θέλησε να πει παραπάνω πληροφορίες, δεν άργησε να γίνει γνωστό το ποιος είναι τελικά ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Και το όνομα αυτού... Δημήτρης Κουσαθάνας. Ο εκ Μυκόνου καταγόμενος 40χρονος επιχειρηματίας, είναι ο σύντροφος της ξανθιάς "βόμβας" εδώ και δύο χρόνια και έχει πραγματοποιήσει μαζί της δύο γάμους, έναν πολιτικό στην Αθήνα και έναν στο Άμπου Ντάμπι. 

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Μετά από κάποια στιγμή, ήρθε το σωστό timing και βγήκε όπως έπρεπε. Είμαι πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν δεν έκανα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο, θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα είχα κάνει στη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν να έχει γεννηθεί για να γίνει πατέρας και σύζυγος» εξομολογήθηκε η Σάσα Μπάστα μιλώντας πριν λίγες ημέρες στη Φαίη Σκορδά καλεσμένη στο «Πρωινό». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Train to Machu Picchu #machupicchu #peru #besttime #latinamerica #adventure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F I R Ξ M Λ Ν (@dimitris_kousathanas) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#machupicchu#peru🇵🇪#lama#latinamerica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F I R Ξ M Λ Ν (@dimitris_kousathanas) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λεεεεσσσς???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F I R Ξ M Λ Ν (@dimitris_kousathanas) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top