Σάσα Μπάστα: Έχω δώσει δικαιώματα

Λίγo προτού να δουν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από τον γάμο της

Λίγες ώρες προτού να δουν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο, η Σάσα Μπάστα καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για όλα.

Η εκρηκτική άλλοτε performer μίλησε για την ιδιαίτερη φάση της ζωής της, στο πλευρό του συζύγου της, ενώ περιέγραψε και πώς δέχθηκε πρόταση γάμου, αλλά και πώς ανακοίνωσε στον άντρα της ότι είναι έγκυος.

«Το “δεν έχω δώσει δικαίωμα” με το “κάτι κακό δεν έχω κάνει” έχει μεγάλη απόσταση. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο, αντίθετα έχω βοηθήσει κιόλας. Γιατί και μένα δεν μου ήρθαν εύκολα και όπου μπόρεσα βοήθησα. Όμως όχι, έχω δώσει δικαιώματα. Όπως όλες οι κοπέλες του χώρου μας. Άλλες μικρά, άλλες μεγάλα, άλλες δεν έχουν μαθευτεί και ποτέ. Υπάρχουν κι άλλες για τις οποίες έχουν μαθευτεί όλα, άλλα έχουν γίνει μια χαρά μητέρες και πολύ σωστές. Μία μεγάλη γυναίκα, μία παλιά, ένα sex symbol παλιό που τώρα είναι μάνα γύρισε και μου είπε κάτι υπέροχο. Γι' αυτήν έχουν γραφτεί πολλά πράγματα! Μου είπε λοιπόν ότι στην Ελλάδα μόλις γίνεις μάνα ως δια μαγείας εξαφανίζονται όλα. Όλοι σε βλέπουν διαφορετικά, είσαι μάνα πια. Οπότε μου είπε “κάνε ό,τι θέλεις”. Στην Ελλάδα όλοι να κρίνουν μπορούν!», είπε.

Παντρεύτηκε η έγκυος Σάσα Μπάστα: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο!
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top