Elif: Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Πρώτη δημοσίευση 3/12/2018 18:45

Η θεία της Φεριντέ, η Μελαχάτ, γνωρίζει τη Μελέκ. Η Μελέκ βλέπει τη Φεριντέ να πληρώνει για το φαγητό της θείας της και η Μελέκ της λέει πως πλέον τη θεωρεί μέλος της οικογένειάς της και δεν χρειάζεται να αφήσει χρήματα.

Η Αρζού αναγκάζει την Κιράζ να πετάξει το φαγητό, που της είχε ζητήσει να φτιάξει η Αλιγιέ και της δίνει ένα καινούριο μενού. Επίσης λέει στην Γκόντζα να προσέχει τις κινήσεις της και να μην ξεχνάει για ποιον δουλεύει. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει από την Γκόντζα πως η Ελίφ δεν αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά» αλλά «θεία». Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο εστιατόριο για να δουν τη Μελέκ και εκείνη χαίρεται πολύ όταν τους βλέπει. Όμως η χαρά του ζευγαριού δεν κρατάει πολύ καθώς όταν επιστρέφουν στο κτήμα βλέπουν την Αρζού.

Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Ο Κενάν και η Αλιγιέ τους εξηγούν πως είναι αναγκασμένοι να ανεχθούν την παρουσία της Αρζού αλλά ο Σελίμ τους ζητάει να διαλέξουν. Αν μείνει στο κτήμα η Αρζού αυτός και η γυναίκα του θα μετακομίσουν. Η Αρζού λέει στον Σελίμ πως η Αλιγιέ και ο Κενάν πιστεύουν στην αθωότητά της και πως μάλιστα πήγαν στο σπίτι του  πατέρα της για να τη φέρουν πίσω.

Ο Σελίμ δεν μπορεί να το πιστέψει. Τελικά αποφασίζει να μείνει στο κτήμα εξαιτίας της μητέρα του αλλά παραμένει με τη Ζεϊνέπ στο δωμάτιό τους. Ο Κενάν και η Αλιγιέ δείχνουν κατανόηση στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και δεν είναι ευχαριστημένοι από την κατάσταση, που επικρατεί στο σπίτι. Η ένταση στο σπίτι επηρεάζει αρνητικά την Τουγτσέ.

Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα εάν συμβεί το παραμικρό σε κάποιον από την οικογένεια. Ο Κενάν επισκέπτεται τους αγρότες και ο Ρατζίπ ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Μελίχ και η Μελέκ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πάρουν πίσω την Ελίφ παρά τις απειλές του Νετζντέτ…

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top