Είναι οριστικό! Δε θα βγει στον αέρα το 'La Banda' του Open!

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας...

Ήταν προγραμματισμένο να βγει στο πρώτο μισό της σεζόν, στη συνέχεια... αναβλήθηκε για το δεύτερο, αλλά τελικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος για το La Banda, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Στην Φωλιά των ΚουΚου" είναι εκτός προγράμματος του Open.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα "σύννεφα" στο στήσιμο του talent show που άρχισε από την αρχή της σεζόν να προμοτάρει το Open έγιναν γνωστά πριν από μερικές ημέρες, κάτι που είχατε διαβάσει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.gr. Σύμφωνα με τα τότε δεδομένα, υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές και για αυτό οι ιθύνοντες του καναλιού πήραν την απόφαση να μεταθέσουν την προβολή του για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Βόμβα! Δε θα βγει στον «αέρα» το La Banda στο Open

«Είχε γραφτεί ότι υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές, υπήρξε προσπάθεια από το κανάλι, άλλαξαν λίγο τους όρους δηλαδή έκαναν μία διαφοροποίηση ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 14-24 ετών. Το θέμα ήταν ότι υπήρχαν μόνο λαϊκές φωνές κι όχι pop, που έψαχναν», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όπως αποκάλυψε, ακόμα, ο δημοσιογράφος οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης εκπομπής αισίως θα απορροφηθούν από το X-Factor που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο με κεντρική παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top