Βόμβα! Δε θα βγει στον «αέρα» το La Banda στο Open

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του star.gr για το ριάλιτι των 2.000.000 ευρώ!

la banda

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, το talent show στο Open, La Banda, δε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, τουλάχιστον το πρώτο μισό της σεζόν. 

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι της εκπομπής και οι διευθυντές προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς το talent show με κριτές την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον Θοδωρή Μαραντίνη δε θα βγει στον αέρα, τουλάχιστον άμεσα, μιας και όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, οι συμμετοχές είναι λιγότερες του αναμενόμενου.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού είχαν επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο project, αλλά και στους δημοφιλείς κριτές, ο κόσμος «γυρνάει την πλάτη του» στο La Banda. Για να βγει στον αέρα το συγκεκριμένο project, πρέπει να υπάρχουν 180 συμμετοχές, ενώ μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον λιγότερα από 50 άτομα! 

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή του talent show, σε μια απέλπιδα προσπάθεια, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού σχετικά με το ηλικιακό εύρος των συμμετεχόντων, το οποίο άνοιξε και πλέον δεκτές γίνονται συμμετοχές από 14 ετών, χωρίς να ισχύει ο περιορισμός μέχρι τα 24 έτη που είχε ανακοινωθεί αρχικά. 

Αναμένουμε να δούμε αν η εκπομπή θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν. 

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top