Ρινγκ το My Style Rocks: Παίκτρια επιτέθηκε στον Κουδουνάρη!

Χαμός στο πλατό

Πρώτη δημοσίευση 15/11/2018 20:21 

Πανικός για ακόμα μια μέρα στο πλατό του My Style Rocks.

Πρωταγωνιστές του "χαμού" στο επεισόδιο της Πέμπτης ήταν η Ναντίν και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η παίκτρια από το Λίβανο αν και συνέχεια κρίνει δεν της αρέσει να την κρίνουν. Έτσι, όταν η Έλλη και η Χριστίνα εξέφρασαν τις ενστάσεις τους στην επιλογή του outfit της, εκείνη τις ειρωνεύτηκε.

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή ο Στέλιος Κουδουνάρης να την κρίνει, της είπε: «Αν μάθεις να ακούς τις συμπαίκτριές σου θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Επειδή θεωρείς ότι έχεις περισσότερη αισθητική από τις συμπαίκτριές σου βάζεις τοίχο και γίνεσαι επιθετική. (…) Είναι πάρα πολύ άσχημο και εγώ οφείλω να το πω».

Στη συνέχεια ο σχεδιαστής της εξήγησε πως η φούστα που φόρεσε έχει ξανά φορεθεί στο παιχνίδι, αλλά δεν υο δέχτηκε ούτε αυτό το σχόλιο, απαντώντας πως οι κριτές βαθμολογούν υποκειμενικά και πως κάποια κορίτσια παίρνουν μεγάλους βαθμούς χωρίς να το αξίζουν, υπονοώντας έλλειψη αντικειμενικότητας και «συμπάθειες» εκ μέρους των κριτών.

Ο σχεδιαστής εκνευρίστηκε στη συνέχεια του διαλόγου τους και είπε με ένταση: «Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο, να ξέρεις τι λες. Εγώ ξέρω τι λέω. Μπορώ να σου απαντήσω τη βαθμολογία μου για το κάθε look. Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες κι όταν ξέρεις τι λες, έχω να σου απαντήσω για όλα. Ξέρω για το κάθε look τι βαθμό έχω βάλει και γιατί».

Η Ναντίν έριξε τους τόνους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε από τους κριτές να βάλουν βαθμολογίες και να περάσουν στο επόμενο κορίτσι ώστε να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top