«Ζητείται Ψεύτης»: Η Γκαγκάκη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του «ναυαγίου»

Όλα όσα είπε στον αέρα εκπομπής

Είχε τον ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας των «Θεατρικών Σκηνών» και σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρω1νό την Πέμπτη, αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και της παραγωγού.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία εν μέσω των φημών για τους λόγους του ναυαγίου της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο «Παλλάς», αποκάλυψε τι συνέβη και ο Μάρκος Σεφερλής δε θα κάνει πρεμιέρα ως... Ψευτοθόδωρος.

«Αυτή είναι μία παράσταση που ξεκίνησε να προγραμματίζεται από πέρυσι την Άνοιξη. Δε σας κρύβω ότι είναι μια παράσταση για την οποία οι “Θεατρικές Σκηνές” έφαγαν πάρα πολύ... ξύλο από άλλους ανθρώπους του θεάτρου. Θεωρήθηκε κάτι πολύ ανατρεπτικό με την υφή που έχει ο Μάρκος σαν ηθοποιός, που όλοι τον θεωρούμε εξαιρετικό. Παρόλ' αυτά, τον στηρίξαμε πάρα πολύ και ξεκίνησε να προετοιμάζεται. Φέραμε μια διαφημιστική εταιρία να προετοιμάζει την επικοινωνία. Η συμφωνία από όσο ξέρω και από όσο μπόρεσα να δω ήταν πολύ συγκεκριμένη. Υπήρξαν κάποια προσύμφωνα με τους ηθοποιούς, τα οποία είχαν τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι περίπου την 1η Αυγούστου έγινε ένα ραντεβού που ζητήθηκαν διαφορετικά δεδομένα, παρά το προσύμφωνο. Ήταν κυρίως οικονομικά και αφορούσαν στοιχεία εγγύησης και αφορούσαν και την επικοινωνία, που μέχρι τότε δεν υπήρχε, γιατί ήταν μια πρόταση δική μου σιγά σιγά να “χτίσουμε” επικοινωνιακά κάτι. Το ξέρετε πολύ καλά πώς “χτίζω” αυτά τα πράγματα. Προφανέστατα όλα αυτά άλλαξαν από τον κύριο Σεφερλή. Είναι δεδομένο αυτό, τι το συζητάμε; Συμφώνησε στην πρόταση και μάλιστα υπερθεμάτισε να κρατηθεί και λίγο μακριά κάποιους μήνες από το θέατρο, δηλαδή το φθινόπωρο αυτό μέχρι τον Φεβρουάριο, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα του και να έρθουμε με μια καινούργια προσδοκία για αυτό που θα παίξει. Συμφώνησε απόλυτα και αμέσως μετά υπήρξαν κάποια νέα ζητούμενα οικονομικά, τα οποία έγιναν και δεκτά μάλιστα» είπε.

Και συνέχισε: «Τα νέα δεδομένα ήταν τρία. Πρώτο ότι θα γίνει κανονική παράσταση (στο θέατρό του), το οποίο επικοινωνιακά εγώ μπορώ να σου πω ότι είναι τερατώδες, όπως το κρίνω εγώ. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει θέμα μαρκίζας και μάλιστα εγγράφως. [...] Το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο, μιας και μιλάμε για το “Παλλάς”, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα άλλο θέατρο. Οι μαρκίζες έχουν συγκεκριμένη υφή, χαρακτήρα και αισθητική. Η αλήθεια είναι ότι η πρόθεση δεν ήταν να προτάσσονταν το όνομα του πρωταγωνιστή αλλά το έργο, ο δημιουργός κ.ο.κ. Υπάρχει ξεκάθαρο ζητούμενο στις φωτογραφίες και τη μαρκίζα να είναι ένα το πρόσωπο. Και πέρα από αυτό υπήρξε και ένα άλλο οικονομικό ζητούμενο, το οποίο ήταν η προκαταβολή των εγγυητικών ποσών. Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ, μιας και δε γνωρίζω το κομμάτι το οικονομικό. Οι ειδήμονες όμως είπαν ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στα θεατρικά δεδομένα. Αυτό ήταν το ζητούμενο για να μπουν οι τελικές υπογραφές».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top