Η Βίκυ Καγιά απαντά για την "κόντρα" της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έπαθε όντως κρίση πανικού η Σοφία Ζαχαριάδη;

Για το αν έπαθε όντως κρίση πανικού η Σοφία Ζαχαριάδη στο Greece's Next Top Model, αλλά και για το αν υφίσταται κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλήθηκε να απαντήσει η Βίκυ Καγιά.

"Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού. Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας!", είπε μια εκ των τεσσάρων κριτών του  Greece’s Next Top Model. 

Και συνέχισε σχετικά με την αυστηρή απάντηση που έδωσε σχετικά με το περιστατικό μέσω των social media: "Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί»

Κλείνοντας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην... αλλαγή θέσης με τον Δημήτρη Σκουλό, αλλά και το τι τρέχει τελικά ανάμεσα στις δύο γυναίκες της επιτροπής! «Τώρα αστειεύεστε βέβαια! Με τον Σκουλό αλλάξαμε θέση για τα φώτα. Με την Ηλιάνα είμαστε διαφορετικές γενιές, την περνάω 10 χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; Η ένταση με την Ηλιάνα έγινε πάνω στον πυρετό της τρέλας», εξήγησε.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top