Αποκάλυψη Παπαδάκη: "Η Μπάγια Αντωνοπούλου λείπει γιατί..."

Φήμες μιλούν για άγριο καυγά μεταξύ τους

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα απουσίαζε η Μπάγια Αντωνοπούλου από το Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής, θέλησε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, απαντώντας έτσι στα όσα λέγονται και γράφονται.

«Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Λείπει η Μπάγια μας. Και εδώ να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια. Που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μπορεί και να μην υπάρχουν. Τώρα το τι γράφεται και τι ακούγεται, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δε μας αφορά όμως. Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της... Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας», είπε ο διάσημος δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. 

Και συνέχισε: «Αυτό για να το λύνουμε το θέμα. Γιατί εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα. Και δεν αφήνουμε άλλους να μιλάνε για μας. Για αυτό αφήνω στην άκρη μικρά η μεγάλα κουτσομπολιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι σε άδεια. Και της ευχόμαστε όταν ξαναγυρίσει να είναι γερή και δυνατή».

Όσο για το γιατί έκανε αυτή την... εξήγηση ο δημοσιογράφος; Μάλλον πρόκειται για μια έμμεση απάντηση στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία είχε αναφέρει ότι δεν ευσταθεί το ότι η νεαρή συνεργάτης του αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό απουσίασε στην εκπομπή, μιας και η αλήθεια - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της - είναι ότι υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, όταν ο παρουσιαστής την επέπληξε σε έντονο ύφος για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείται με το τηλέφωνό της και στέλνει μηνύματα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω και το ύφος του ήταν τόσο έντονο που η Μπάγια ξέπσασε σε κλάματα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top