Σκουλός:Τι είπε για τον καυγά Καγιά - Παπαγεωργίου στο GNTM

Όσα αποκάλυψε ο αυστηρός κριτής του reality μόδας

Θεωρείται ο αυστηρός κριτής του «Greece’s Next Top Model»! Φυσικά αναφερόμαστε στον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αυστηρή κριτική που κάνει στα κορίτσια του reality μόδας.

GNTM: «Άλλη δεκαετία εσύ, άλλη δεκαετία εγώ» είπε η Ηλιάνα στην Καγιά!

«Αυστηρός είμαι και στη δουλειά μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό. Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τη γνώμη κάποιου άλλου. Είτε είναι καλή είτε κακή. Όταν πας σε ένα σόου για να κριθείς αυτό δεν κάνεις; Περιμένεις την κρίση του άλλου. Αν δεν είσαι έτοιμος μην πας», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε τη διαφωνία που είχαν στον «αέρα» του reality μόδας η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Έχουμε μια κοινή αισθητική και οι τέσσερις. Αλλά σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να διαφωνούμε. Αυτό είναι υγεία. Δεν είναι κακό. Τον ρόλο του πυροσβέστη τον έχει η παραγωγή», είπε, μεταξύ άλλων, ο φωτογράφος.
Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι κάνει σολάριουμ, αλλά και για το φλερτ των γυναικών.

 «Ντρέπομαι που αρέσω στις γυναίκες, αλλά δε φαίνεται το κοκκίνισμα γιατί είμαι πολύ μαύρος, χωρίς να κάνω σολάριουμ…», δήλωσε.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top