Η εξομολόγηση του Αθερίδη: «Θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά...»

Η on air αποκάλυψη του ηθοποιού

Απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έκατσε το πρωί της Τρίτης, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων  ότι θα ήθελε να έχει κάνει κι ένα δεύτερο παιδί και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη του Φωτεινή.

«Δεν υπήρξα ποτέ παρεμβατικός. Ακόμα και στην εφηβεία το μεγάλωμά της γινόταν με μελέτη. Να ξέρεις τι λες στο παιδί, όχι να εκφράζεις την συναισθηματική σου αγωνία, να ξέρεις ότι ο άλλος με αυτά που του λες διαμορφώνει γενικά θέαση ζωής. Οφείλεις τον εαυτό σου να τον πηγαίνεις ένα βήμα πίσω όταν έχεις να μιλήσεις σε ανθρώπους που αγαπάς» ανέφερε αρχικά μιλώντας για την κόρη του.

 «Διαρκώς αισθάνομαι ανεπαρκής. Επαγγελματικά πάντα νιώθεις ανεπαρκής. Πάντα είσαι λιγότερος από αυτό που φαντασιώνεις. Στον ρόλο μου ως πατέρας, είναι ακόμα χειρότερα. Σκέφτεσαι σαν πατέρας ότι για να είσαι σωστό θα έπρεπε να έχεις σπουδάσει ψυχολογία... δεν υπάρχει ιδανικός γονιός», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος δεν έκρυψε και την επιθυμία που είχε στο παρελθόν για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού. «Το πρώτο παιδί έγινε σε ηλικία που ήμασταν τόσο ανερχόμενοι επαγγελματικά, όχι ως προς την επιτυχία όσο προς την εγκατάσταση στη δουλειά, που ένα δεύτερο παιδί θα μας πήγαινε πολύ πίσω. Εγώ προσωπικά ήθελα αλλά τότε η μαμά της χόρευε ακόμα. Μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα την σταματούσε τελείως», κατέληξε.

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top