Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η αλλαγή στο σκηνικό και η επιστροφή!

Πώς ξεκίνησε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Ο δημοσιογράφος είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις. Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου»;

Το σκηνικό της εκπομπής άλλαξε και ο παρουσιαστής παρουσίασε τις αλλαγές που έγιναν στο πλατό.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε και μια επιστροφή, μετά από απουσία μερικών ετών. Η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, γύρισε στην εκπομπή και θα βγαίνει καθημερινά στις ζωντανές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη. 

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με νέα παιδιά αλλά και με φίλες από τα παλιά. Ποιος δεν θυμάται την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη;», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και την καλωσόρισε.

Ακόμα, ο παρουσιαστής είπε ότι έχασε 10 κιλά!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top