MasterChef Junior: Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμασία για τα κορίτσια!

11 από αυτά θα περάσουν στην επόμενη φάση

Πρώτα τα κορίτσια ξεκίνησαν την διαδικασία του μαγειρέματος, στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef Junior, μέσα από την οποία τα 11 θα περάσουν στην επόμενη φάση. 

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν να βρεθούν εκεί και δήλωσαν έτοιμα να κερδίσουν την ποδιά έτσι ώστε να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν τον τίτλο του και το χρηματικό έπαθλο.

Η πρεμιέρα του MasterChef Junior - Τι είπαν οι κριτές στα παιδιά!

Η γαστρονόμος – και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award», παρουσίασαν στα κορίτσια το πρώτο πιάτο με το οποίο θα διαγωνιστούν! Αυτό ήταν ένα φιλέτο κοτόπουλο!

MasterChef Junior: H συγκίνηση της Μάγκυς στην πρεμιέρα! 

Η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής, δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική, μαγειρική περιπέτεια, με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή. 

 

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef Junior.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top