Ο Χάρος κατηγορεί τον Κρητικό ότι είπε ψέματα: «Βγάζει τόση μικρότητα…»

Όσα αποκάλυψε στο "Survivor Πανόραμα"

Τελικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος χαρακτήρισε «κουτσομπόλα και ανακατώστρα» την Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor ή όχι;

Αυτό υποστήριξε ο Στέλιος Κρητικός στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως, ο Χάρος, τον κατηγόρησε στο “Survivor Πανόραμα” ότι λέει ψέματα!

 «Λυπάμαι πάρα πολύ για την αγωνιστική κατάσταση του Στέλιου! Και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτά που είπε, τα είπε αφού ψηφίστηκε από τον κόσμο για να φύγει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι εύκολο για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται με έναν παίκτη που αγωνίζεται. Είναι 99% αυτό που είχα πει ότι ένας άνθρωπος προσπαθεί να με διαβάλλει.

Δηλαδή, αν εγώ μιλήσω για σένα και πω ότι η συγκεκριμένη παίκτρια είναι πάρα πολύ διαβασμένη, ξέρει τα πάντα για όλους τους παίκτες, έχει μιλήσει με όλους τους πρώην παίκτες και σχεδόν όλους τους νυν, θα αλλοιώσει την εικόνα του παιχνιδιού… Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο μπορεί να παίζει ένας τέτοιος παίκτης… Αυτά είπα στον Στέλιο. Εγώ του έδωσα τέτοια στοιχεία και επίσης του είπα ότι για μένα δεν μιλάει καλά.

Αυτό που είπα στον Στέλιο είναι κάτι που δεν μπορείς να πεις ότι δεν του είπα για την Εύη, αλλά δεν του είπα αυτό που είπε. Δεν μίλησα με κάποιο χαρακτηρισμό. Εγώ μίλησα αντικειμενικά για τις γνώσεις μου για έναν άνθρωπο. Και ενώ αυτός είπε ότι είπα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Με έναν άνθρωπο που βγάζει τόση μικρότητα, πώς μπορώ εγώ που θέλω να μιλάω με ανθρώπους που με ανεβάζουν, που είναι ανώτεροί μου, να δεχθώ να ξανακατέβω πάλι;», είπε ο Σώζων μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top