H Σπυροπούλου αναφέρθηκε στον Μουρούτσο μιλώντας για... «διπροσωπία»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Αίσθηση είχε προκαλέσει η στάση του Μιχάλη Μουρούτσου απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor, στο οποίο τάχθηκε ανοικτά υπέρ της αποχώρησής της και η παρουσιάστρια πήρε θέση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιονίκης εξέφρασε την γνώμη πως, αν φύγει η Κωνσταντίνα, η ομάδα θα δυναμώσει και, μάλιστα, ζήτησε, τόσο από την ίδια, όσο και από τα υπόλοιπα κορίτσια, να πάρουν θέση επ’ αυτού.

«Θέλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το κομμάτι. Εκτιμώ πάρα πολύ την ειλικρίνεια, ο Μιχάλης μου τα έλεγε και μέσα στην καλύβα. Μου είχαν πει και μέσα στην καλύβα ποιοι θα  με ψήφιζαν κι αυτό το εκτιμούσα απεριόριστα. Εγώ δεν αντέχω στη ζωή μου την διπροσωπία», ανέφερε η παρουσιάστρια στο Survivor Πανόραμα.

Kαι συνέχισε: «Δεν με ενόχλησε αυτό που είπε ο Μιχάλης, δεν ξέρω πως ακούστηκε σε εσάς. Το είπε σε αγωνιστικό επίπεδο! Δεν ξέρω τώρα με τι τρόπο το είπε και τι εννοούσε ή τι σκεφτόταν, αλλά πιστεύω ότι δεν ήθελε να με φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ένιωσα ότι θέλει να με προσβάλλει, ούτε με προσέβαλε στη συμβίωσή μας γενικά. Εντάξει, δεν ήταν και ο,τι καλύτερο να ακούω κάτι τέτοιο πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν με πείραξε. Ήθελε να το πει και το είπε!».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε λίγο αργότερα, κατά το δίμηνο της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο δεν έγινε τίποτα που να την πείραξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top