Η Σπυροπούλου βούρκωσε μιλώντας για το Survivor

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίηση την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα και στο πεπρωμένο και στο πως γίνονται τα πράγματα. Ήταν για να γίνει. Είχα πει πολλές φορές όχι. Δεν περνούσε καν από τις σκέψεις μου ότι θα μπορούσα να πάω, αλλά το ξανάβρισκα μπροστά μου!», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor Πανόραμα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε και το πώς έγινε και είπε το «ναι». «Ένα ταξίδι μου στη Ρόδο, που πάντα η πατρίδα μου ήταν σταθμός στη ζωή μου., ήταν να πάω στις 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Έχασα την πτήση. Πήγα τελικά την Παραμονή και εκεί υπήρξε μια συνάντηση και μια συζήτηση που ήταν πολύ καθοριστική σε αυτή την απόφαση και, επειδή θεώρησα ότι είναι καρμικό όλο αυτό, είπα για να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να πάω.  Ήταν ένας από τους λόγους και το να δείξω ποια είμαι. Να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο, κι όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε μια εκπομπή όπως έκανα, δεν μπορούσα να δείξω τον εαυτό μου. Ήταν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, οπότε ναι, θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν. Το τελευταίο πράγμα που είχα σκεφτεί να με δει ο κόσμος σε μια τόσο διαφορετική κατάσταση», απάντησε.

Κατά την προβολή ενός βίντεο με τις στιγμές της στον Άγιο Δομίνικο, η Κωνσταντίνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Δεν θέλω να ξαναδώ την αποχώρηση μου», είπε βουρκωμένη, συμπληρώνοντας πως την τελευταία φορά που ήταν προτεινόμενη είχε προαισθανθεί πως θα έφευγε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top