Μάριος Βραχάτης: Μεγάλωσε μόνος του από 8 ετών σε μια σκηνή στο δάσος!

Οι καλόγριες στο μοναστήρι της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα έγιναν η οικογένειά του

Ο Μάριος Βραχάτης προκάλεσε συγκίνηση λέγοντας την ιστορία του στο MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής εξομολογήθηκε πως πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του σε μοναστήρι.

Τα δάκρυα χαράς του Μάριου Βραχάτη που έμεινε στον δρόμο και πάλεψε μόνος του από 8 χρονών πλημμύρισαν το πλατό της εκπομπής, όταν οι κριτές του είπαν πως θα πάρει μέρος στο MasterChef.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο Σπύρος Σιγούρος ταξίδεψαν έως τη Σαλαμίνα, προκειμένου να συναντήσουν τον Μάριο.

«Η δική μου η ιστορία και τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου παντρεύτηκε ξανά και πήγαμε στο σπίτι του πατριού μου. Εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων μέσα στο σπίτι αποφάσισα να φύγω και να ζήσω μόνος μου. Αποφάσισα στα 8 μου να κάνω την πρώτη μου δουλειά σε χωράφια, αλλά και άλλες για να καταφέρω να επιζήσω. Είχα στήσει μια σκηνή στο δάσος και ζούσα εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εδώ γνώρισα τον φίλο μου τον Χρήστο που ακόμα και τώρα τον συμβουλεύομαι».

Από μικρό παιδί έκανε όλες τις δουλειές στο μοναστήρι της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Είναι σαν σπίτι του αν και την πρώτη φορά που έμεινε μετά από λίγο καιρό έφυγε για να μην είναι βάρος στις καλόγριες.

Το χαμόγελό από τα χείλη του Μάριου σπάνια εξαφανίζεται. Ανάμεσα στις δουλειές που έκανε για να επιβιώσει ήταν ταπετσέρης. Σήμερα με το αφεντικό του είναι μια οικογένεια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top